Dagverslag woensdag

///Dagverslag woensdag

Afgelopen woensdag hebben we, ondanks de vrije dag, een drukke planning gehad!
In de ochtend zijn we met 2 groepen gaan klussen; een groep bij de familyhome en een groep bij het Laurahaz. Bij het Laurahaz zijn we druk aan de slag gegaan met de houten leuning die langs de oprit komt te staan, de schommel en de voorbereidingen voor de plantenbakken en tuinmeubelen. Na het klussen had een ieder voor zichde keuze om naar de “gewone” markt te gaan of naar de zigeunermarkt om micci te eten, gewoon even cultuur te snuiven, of spulletjes te kopen. Om 12.45 zijn we vertrokken vanuit Baraolt naar Vârghiş waar we werden opgewacht door paard en wagen. Met paard en wagen zijn we vertrokken naar een natuurreservaat dit was ongeveer 2 uur rijden met paard en wagen en het was een prachtige rit. Bij het natuurreservaat aangekomen hebben we eerst een stuk gelopen om daarna even een kijkje te nemen in een van de grotten. Echter, na veel kruipen door smalle stukken van de grot, kwamen we erachter dat de gids niet zo een held was als wij en ons achter had gelaten aan het begin. Na dit avontuur zijn we weer teruggelopen naar de karren en wachtte in Baraolt lekker grote pizza’s op ons.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.