Vertrek richting Baraolt

///Vertrek richting Baraolt

Gisteren om 11:30 was het zover! Nadat enkele deelnemers al vooruit waren gegaan met onze bagage, verzamelden we ons met zijn allen in de kerk. Daar hebben we samen gebeden en gezongen, waarna we vervolgens vertrokken richting Eindhoven Airport reden om met het vliegtuig naar Cluj, Roemenië, te vliegen. In Eindhoven leek het er nog even op dat we vertraging zouden hebben maar gelukkig viel het reuze mee. Op het vliegveld in Roemenië werden we opgehaald door de busjes die al vooruit waren gegaan. Vanaf Cluj was het nog zo’n 3,5 uur rijden naar Baraolt. De reis verliep zeer voorspoedig en om de tijd te doden zongen we enthousiast mee met de muziek. En na een lange reis kwamen we om 1 uur lokale tijd aan in baraolt. ( uur tijdverschil met Nederland ) Daar aangekomen kropen we direct ons bed in, moe van de lange reis.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.