Vertrek busje naar Baraolt, Roemenië

///Vertrek busje naar Baraolt, Roemenië

De reis naar Roemenië is begonnen! Gisteren om 10 uur zijn vier van ons alvast vooruit gegaan met de bagage. Na een hele dag rijden zijn we in Oostenrijk aangekomen. Alles gaat tot nu toe heel voorspoedig. We hebben weinig file gehad, maar de zomer laat nog even op zich wachten. Het weer is grijs en nat, maar gelukkig zitten we droog. Op een gegeven moment werden we rechts ingehaald door een bestuurder die er direct uitgeplukt werd door een ongemarkeerd voertuig van de verkeerspolitie. Oeps! Henri heeft voor heerlijke tussendoortjes gezorgd, dus we zaten zodoende bij onze eerste stop al lekker aan de koffie met appeltaart. Beter kan niet! 😋 Zoals gewoonlijk zijn ze heel Duitsland weer aan het verbouwen en zijn er overal wegwerkzaamheden. Maar gelukkig weinig file en alles gaat voorspoedig. We rijden nu halverwege Oostenrijk en moeten nog ongeveer 11 uur en 30 minuten rijden.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.