Busje aangekomen in Baraolt, Roemenië!

///Busje aangekomen in Baraolt, Roemenië!

Vanochtend begonnen we onze dag met een heerlijk ontbijt bij het tankstation. Onder het genot van ons ontbijt hebben we genoten van al het spektakel daar. Voor onze neus speelde een kleine ruzie en stond een meneer met pech. Op zijn teentjes stond hij onder de motorkap te kijken. Uiteindelijk besloot hij om maar helemaal onder de motorkap te gaan zitten… Genietend van ons ontbijt stonden wij dit allemaal te aanschouwen. Verder verliep de reis heel soepel. Na een kleine file kwamen we rond 15 uur aan in Baraolt. Bij aankomst werden we hartelijk onthaald door de dominee en hebben we snel de bus leeggehaald. Daarna hebben we onze aankomst gevierd en hebben we heerlijk samen gegeten.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.