Dag 11

Ik ga op reis en neem mee… ontzettend harde werkers! Vandaag is iedereen heel druk bezig met afronden en opruimen. Dat kan heel frustrerend zijn want waar de één zijn taak afrondt, is de ander aan het poetsen en opruimen. De mannen op foto 1 zullen vandaag waarschijnlijk, net als de voorgaande dagen, tot in de avond werken zodat de klus af komt. Verder eten we vanavond weer pizza zodat de corveeploeg niet hoeft te koken en ook kan helpen met de klussen. De betonmixer die we leenden van een inwoner van Baraolt was kapot dus hup weer naar de bouwmarkt. Het beton voor de invalidedoorgang is gestort en natuurlijk lieten wij een mooie handtekening achter. Ook vandaag een update in de middag omdat de avond alweer vol zit met andere plannen. Als jullie je afvragen wat we op een avond doen: Vaak wachten we na het eten op de corveeploeg die zo snel mogelijk afwast, vaak onder het genot van een muziekje. Vervolgens hebben we een bijbelstudie gevolgd door een stille tijd. Daarna is er tijd voor jezelf. Gisteren gingen we weer voetballen (dit keer geen wedstrijd). Tegenover ons onderkomen is een gezellig café waar we spelletjes spelen en (heel goedkoop) eem koud drankje drinken om bij te komen van de werkdag. Moet je je voorstellen: twee drankjes voor €3,68. In Baraolt is alles mogelijk.

Binnenkort zien jullie de before’s en afters van de klusprojecten

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.