Dag 9 alweer. Vanochtend hebben wij de dienst van de baptistengemeente mogen bezoeken. We hadden een ere plaats voor in de kerk. Althans, zo voelde het. De waarheid is dat het anders niet paste. Na de dienst zijn we naar camping the valley gereden om daar te zwemmen in het zwembad. We hebben ons enorm vermaakt! Ondertussen waren een aantal mensen thuis pannenkoeken aan het bakken voor de avond. In de middagdienst werd het kinderwerk afgesloten en vanwege de beperkte ruimte mochten alleen de kinderwerkers van deze week komen. We zongen de liedjes die we hadden geleerd en zeiden met elkaar de bijbelteksten op die de kinderen deze week hebben moeten leren. Na de dienst aten we pannenkoeken en soep. Ook een aantal jongeren van de baptistengemeente aten mee. Het was een gezellige boel. We sloten de avond af met een iets wat chaotische pubquiz.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.