Vandaag is het maandag en dat betekent dat we de tijdsdruk beginnen te voelen. We zijn met veel klussen al een heel eind maar toch is er nog veel te doen. Tussendoor het harde werken is er ook tijd voor gezelligheid en soms zelfs wat sportactiviteiten in de tuin.
Foto 1: Deze steeg is in ieder geval sinds 2009 niet veranderd. De balkons lijken elk moment in te kunnen storten en een zwerfhond kan niet missen uit dit beeld.
Foto 2: Er word gewerkt aan de rolstoeltoegang.
Foto 3: Het nieuwe logo hangt op! (bank op de grond moet nog weg hoor)
Foto 4: Stofvrije gezichten
Foto 5: Hardwerkende man aan het tegelen.
Foto 6: Werkoverleg
Foto 7: Lukas heeft zijn vingers verbrand. Zuster Maartje lapt hem op.

1 Reactie

  • Lieve jongelui en leiding, wat leuk jullie dagelijks te volgen. Wat hebben jullie al veel gedaan, zeker met enthousiasme zo te lezen. En dat moet ook he in een diaconaal project! Zet em op nog met de laatste loodjes, want het gaat idd weer al opschieten. Groetjes vr iedereen en vr straks weer een veilige thuisreis. Hartelijke groeten van Martin en Els

    Els 24.07.2023

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.