Deze week mochten we meedraaien met het kinderwerkprogramma van de baptistengemeente in Baraolt. Met het kernteam kinderwerk en andere reizigers sloten we aan bij de georganiseerde activiteiten. De jeugdwerkers van de kerk faciliteerden de muziek en het bijbelverhaal. Het thema van deze week was het verhaal van Elia. Wij mochten Engelse liederen zingen op het podium, Engelse bijbelteksten aanleren en de spelletjes bedenken en uitvoeren. Wat was dat leuk om te doen! De kinderen waren zeer enthousiast. Zo liepen ze bijvoorbeeld wel warm voor een partijtje zaklopen in de aardappelzakken van boer Peter Lievaart. Ook deden we spelletjes als het tikspelletje ‘rabbithunt’ om het spreken van de Engelse taal te stimuleren. Helaas was vandaag de laatste dag van de kinderweek. We hebben het leuk afgelosten met een zeskamp. A.s. zondag is er nog een formele afsluiting in de kerk waarin we mogen meedraaien.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.