Lieve allemaal,Vandaag weer een bericht uit Baraolt! We weten dat jullie enorm meeleven maar vaak is het zo gezellig dat het bezoek aan het café voor internet erbij inschiet en daarbij ook de dagelijkse post. Maar hier zijn we weer!De afgelooen twee dagen hebben we ontzettend har geklust. De schutting is bijna af. Evenals het winkeltjes (bijgebouw). De muren buiten zijn weer wit en de winkel is mooi ingericht. Het bord met logo van het Laura Ház is ook bijna af. De mannen zijn hard bezig aan de invalidetoilet.Bovenal is er naast het klussen de gezelligheid die we als groep hebben. (Zie foto 3). We zouden jullie wel alle foto’s willen laten zien. Nu zijn klusfotos leuk om de progressie te laten zien. Sfeer is moeilijk te vangen op een foto maar wel in de woorden: Het is hier super!Vanavond speelde het vrouwenteam Baraolt tegen het DJR team (mannen en vrouwen). Wie er heeft gewonnen wist niemand meer. Maar wij hebben sowieso gewonnen als het gaat om enthousiasme!De Roemenen hier zijn wel nieuwsgierig naar ons. Zo kwam er vandaag ineens een man de tuin van het Laura Ház opgelopen. Kon geen woord Engels maar voerde diepgaande gesprekken met ons🤔. Hij wilde ons graag een handdruk geven maar de wond die hij had op zijn hand maakte dat niet erg aantrekkelijk. We hebben hem vriendelijk weggestuurd.Nogmaals, we zouden alle avonturen wel met jullie willen delen maar dat is niet mogelijk. Geloof ons maar op ons woord😉

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.