Dag 4 (klusdag)

Klusdag 1:Vandaag was onze eerste klusdag. Bij aankomst werden we verwelkomt door de personeel van het Laura Ház. Zij vertelden dat zij heel blij waren met onze komt omdat ze nooit genoeg geld hebben gehad om alles goed aan te pakken. Door het geld dat wij door jullie enthousiasme voor onze acties hebben opgehaald, kunnen wij dit dus nu aanpakken. De klussen waaraan we zijn begonnen zijn:– De schutting opknappen (foto 1&5)– Puin en opgeslagen spullen opruimen (foto 2)– De badkamer slopen en een begin maken aan het invalidetoilet (foto 3)– Deuren en kozijnen schuren en verven (foto 4)– Onkruid wieden– Bord met oude logo schuren en schilderen zodat het nieuwe logo erop kan.– Keuken schoonmaken en schilderenLater zullen we wat voor en na foto’s laten zien.Vanavond hebben we lekker gegeten en een Bijbelstudie in goepjes gedaan met daarop volgend een stille tijd.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.