Zaterdagavond hebben we lekker gegeten bij de partypub om de hoek. Op het menu: groentesoep en gebakkenaardappeltjes met twee stukjes vlees en on the side een salade. De rest van de avond hebben we uitgerust van de lange reis en hebben we het gezellig gehad of gingen vroeg naar bed. Eindelijk zijn we er! De sfeer zit er goed in!

Op de tweede foto zien jullie hoe onze tuin eruit ziet. op de zolder die je ziet, slapen de dames. Links (dat is niet te zien) slapen de heren.

Zondagmorgen zijn we naar de kerk gegaan. De dienst wat mooi, al verstonden we weinig van de preek. De dominee vertaalde af en toe wat. We lazen uit 1 Timotheüs 5. Later in de dienst zongen we drie liederen. het was een mooie dienst.

Zondagmiddag zijn we naar een beek gereden. Het werd de diaconale kinderreis want het kind in ons allemaal kwam naar boven door het bouwen van een stevige dam.

We vermaken ons prima hier en de beek is misschien wel voor herhaling vatbaar. Lekker verkoelend.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.