Best thuisfront,
Rond 7.45 zaten we in hotel Maxime aan het ontbijt. Het was een echt Roemeens ontbijt met o.a worstjes en bijzonders broodjes. Wij hielden het vooral een beetje Nederlands met kaas, ham en jam. Intussen werden de boodschappen gedaan door Cor en Marian. We vervolgden onze weg naar Baraolt. In de bussen kwamen we erachter dat niet iedere bus airco heeft. Dus dropen sommigen de bus uit met de temperaturen van vandaag. Niet anders was dat, toen we bij ons mooie onderkomen aankwamen. Sommigen van ons kwam Baraolt bekend voor, anderen waren verrast toen we ineens door een beek moesten rijden (zie filmpje^). Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomt door de dominee. Na het warme welkom hebben we de slaapruimtes ingedeeld en zijn lekker gaan eten bij de Partypub om de hoek. Vanavond vermaken we ons met pingpongen en andere spelletjes met achtergrondmuziek van Simon Smids op de gitaar.

Nog even een praktisch bericht. Het internet in Baraolt is niet zoals we gewend in Goes zijn en zo is het ook lastiger om op de gewneste tijden te posten. Weet dat we ons best doen en we hopen dat het beter wordt! Ook foto’s van ons verblijf komen later.

Liefs van de hele DJR groep en de gastheer en gastvrouw uit Baraolt!

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.