Dag 8 en 9

Vrijdag was onze laatste klusdag in Amsterdam. ´s Ochtends zijn de laatste klussen afgerond en is er ook bij Hoop voor Noord nog wat opgeknapt. Als verrassing zijn we ’s middags met een rondvaartboot meegegaan en konden we voor de laatste keer genieten van de mooie stad.
’s Avonds hebben we de week afgesloten samen met iedereen die ons heeft geholpen en ons begeleid heeft in de afgelopen week. We hebben het overgebleven geld mogen overhandigen aan @hoop_voor_noord, Voedselbank Amsterdam, De Buurtkamer en Flora4life. Laura heeft samen met hulp van Sander en Micha lekkere hapjes gemaakt en als allerlaatst zijn een aantal van ons nog de stad in gegaan voor een drankje.

Zaterdag:
Ook deze ochtend stonden we weer vroeg op. Dit keer niet om te klussen maar om onze eigen troep op te ruimen. Toen alles weer begon te blinken hebben we de laatste groepsfoto gemaakt en zijn we vertrokken naar het station. In Goes werden we opgewacht door familie en vrienden. Na een beetje bijgeslapen te hebben zijn we ’s avonds nog naar het terras geweest. We konden geen genoeg van elkaar krijgen. Het was een hele indrukwekkende week waar we elkaar en anderen beter hebben leren kennen. We danken voor Gods zegen en we willen ook jullie bedanken voor gebed en meeleven.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.