Donderdag klusdag. We zijn weer in groepjes uiteen gegaan naar verschillende adressen door heel Amsterdam.
Het filmpje van de opgeruimde tuin heeft een leuk verhaal want eigenlijk moesten we bij de buurvrouw zijn. Nu zijn beide tuinen weer mooi en de buurvrouwen weer blij. De dankbaarheid was zeer groot.

’s Avonds hebben we weer gegeten bij YWAM en daarna zijn we met de groep samen gekomen om onze ervaringen te delen. De situaties waarin we terecht komen zijn soms erg heftig en we zijn blij dat we deze verhalen in vertrouwen met elkaar kunnen delen. De groep is daardoor de afgelopen dagen erg hecht geworden. We bidden met elkaar voor de mensen die wij hebben ontmoet en hebben hoop voor een betere toekomst door de zegen van God.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.