Klusdag 2!

Ook deze dag was een groot succes. We hebben geverfd alsof ons leven er vanaf hing. Daarnaast is er gepoetst, een tuin opgeruimd en ouderen gezelschap gehouden.

’s Middags zijn we op de fiets geweest met Jeanette en Lenie, twee bewoners uit Amsterdam Noord. Ze hebben ons een inkijkje in de wijk en in het huis van Lenie gegeven. Dit liet ons zien hoe de mensen leven en tegen welke problemen ze aanlopen.

Nadat we goed gegeten hadden vertrokken we weer richting de kerk voor een Worshipavond. We hebben God mogen prijzen en danken en gastspreker Godwin Arhin heeft ons toegesproken. Als laatste lied moest natuurlijk ons lied worden gezongen:

Ik wil zingen van mijn Heiland,
van Zijn liefde, wondergroot.
Die Zichzelve gaf aan ’t kruishout
en mij redde van de dood.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.