Dag 1 en 2

Na aankomst in Amsterdam, en een flinke wandeling kwamen we aan bij het pand waar wij de komende week gaan verblijven. Een mooi centraal gelegen gebouw met een gezellig, gemeenschappelijk café. Na een korte rondleiding was het tijd voor wat verkoeling. Het water was verfrissend en bijna zo lekker als in Zeeland. Na een door de bewoners van het gebouw voorbereide maaltijd is het grootste deel van de groep een avondwandeling gaan maken. De oude woning van Multatuli is bezocht, en zo hebben we een groot deel van de stad meegekregen. Na een kort drankje op het terras zijn we gaan slapen om ons voor te bereiden op de eerste werkdag!

Zaterdag moest iedereen vroeg uit de veren om te werken in een stadstuin in Amsterdam-Zuid waar mensen met een minimuminkomen groente kunnen halen. Na een korte taakverdeling gingen we aan de slag om onkruid te wieden, en een wadi te graven, een plek waar water in de grond kan infiltreren zodat het riool niet overbelast wordt. Hierna hebben we een verfrissende duik genomen in het Nieuwe Meer. Vanwege de hitte kon maar een deel van de mensen helpen bij voorbereiden van de barbecue en zeskamp van zondag. Hierna hebben we gegeten bij een Pizzeria en Artis bezocht in de avond.

1 Reactie

  • Zo ontzettend blij word ik van jullie inzet. Het doet jullie veel lees ik om de mensen in NOORD te zien- te ontmoeten- te helpen. Wens jullie een heel ruim hart toe om de mensen in je eigen”NOORD” te blijven zien- ontmoeten en helpen. Gods zegen. Oma Pim

    Pim Goedhart 17.08.2022

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.