06-08-2019 De laatste werkdag

///06-08-2019 De laatste werkdag

Vandaag is iedereen met een enorm slaaptekort opgestaan, om voor de laatste dag te gaan werken. Natuurlijk was er weer kinderwerk en echt handenwerk, maar eerst genieten van het ontbijt. Een bakje yoghurt of een plakje karton met jam. Verder is de kampvuurplek volledig gemaaid.

Het hekwerk is vandaag volledig afgerond, waardoor er nu een geweldig hek staat van beton en gaas. Bij onze slaaplocatie zijn alle muren van het bijgebouw gemaakt. Jammer genoeg konden we niet het hele bijgebouw afronden, maar er is een enorm veel voortgang gemaakt.

Bij het kinderwerk was het wel een beetje een emotioneel gebeuren, aangezien vandaag ook afscheid genomen werd van de kinderen. We konden gelukkig de laatste dag nog wel enorm genieten van een verhaal vertellen aan en een spelletje spelen met de kinderen.

Natuurlijk werd de avond afgesloten bij het kampvuur, zoals ondertussen wel gewend was. Vandaag echter geen Bijbelstudie, maar een complimenten avond. Na een korte onderbreking door een toch wel naar buitje, kon de avond (voor sommigen zelfs bijna ochtend) toch afgesloten worden bij het kampvuur.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.