05-08-2019 Een machtig mooie maandag

///05-08-2019 Een machtig mooie maandag

Vandaag is er weer een hoop werk verzet. De kluswerkzaamheden bij de slaaplocatie zijn gevorderd, er is namelijk begonnen met het bouwen van het huisje dat aan het bestaande gebouw vast zal komen te zitten. Samen met de Roemenen zijn er betonblokken geplaatst om het bijgebouwtje vorm te geven, nadat in de afgelopen dagen de fundering reeds was gelegd.

Op de kluslocatie een paar dorpjes verderop zijn er flinke meters gemaakt met het plaatsen van het hek.

Bij het kinderwerk ging het verhaal vandaag over het verhaal van de vijf broden en twee vissen, daarna hebben de kinderen een bijpassende tekening gemaakt. Hierna zijn we lekker buiten gaan spelen, waar we onder andere flessenvoetbal hebben gedaan wat resulteerde in een watergevecht. Helemaal niet erg hier met de Roemeense temperaturen.

Wij werden zeer verblijd met een heerlijke avondmaaltijd, namelijk friet met een kaassoufflé. Wat wil een mens nog meer.

Zo hadden wij genoeg krachten opgedaan om ons te verdiepen in de vijfde vrucht van de geest, trouw. We mochten hier in kleine groepen over nadenken, na een korte overdenking door Lise.

Hierna was het tijd om elkaar te ontmoeten rondom het kampvuur, waar al een paar uur een pan met goulash boven het vuur hing, gemaakt door Laura en Gerdine. We mochten daar dan ook heerlijk van smullen. De rest van de avond waren weer gevuld met een welverdiend drankje en veel gezelligheid.

Morgen de laatste werkdag, waar we hopelijk alle werkzaamheden kunnen afronden zoals gepland.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.