03-08-2019 Cultuur snuiven in Roemenië

///03-08-2019 Cultuur snuiven in Roemenië

Vandaag konden we lekker een beetje uitslapen! Een dagje Oradea stond op de planning. Nadat iedereen rustig aan was opgestart en hun ontbijt achter de kiezen had, gingen we met z’n allen richting Oradea, de hoofdstad van het district Bihor, waar ook ons verblijf is. Na even zoeken naar een goede parkeerplaats stonden we bij een enorme markt. Alles was daar te vinden van bosmaaiers, gala jurken tot verse kaas. We splitsten ons op in kleinere groepjes en er was genoeg te zien, Gerdine appte ons de highlights met adressen. Een foodfestival met muziek, een grote shopping mall en het historisch centrum. Aan het eind van de middag is meer dan de helft beland op een terrasje bij een erg mooi plein. Heerlijk even een dag gezelligheid en zonder werk.

Stipt om 17:03 was iedereen weer aanwezig bij de bussen voor de terugreis. Eenmaal thuis werd ons eten al weer bezorgd, dat bestond uit doorgekookte groenten en een lap vlees.

Na het eten verzorgde Gerdine de Bijbelstudie wat ging over geduld. Vervolgens was er ruimte voor een momentje stille tijd. Na ongeveer 22 uur reizen kwamen ook Floris en Henk aan op de locatie!

De avond eindigde wederom bij het kampvuur.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.