02-08-2019 Een mooi fundament

///02-08-2019 Een mooi fundament

Op vrijdag konden de klussers vol energie aan de slag op beide locaties. We hebben na veel accuraat meetwerk alle palen op de locatie in het dorpje verderop (Galoșpetreu) mogen plaatsen. We kunnen de volgende werkdag dus direct door met het spannen van gaas tussen de palen. Ook op de locatie waar wij tevens slapen en eten is erg veel werk verricht samen met de locals. Naast het aanmaken en storten van cement hebben wij met de complete groep de benodigde betonblokken gelost uit een vrachtwagen. Dit resulteerde erin dat we later zijn gaan lunchen dan normaal, maar dat hield ons niet tegen. Na een goed vullend bord rijst met een lapje vlees ernaast, zijn we verwend met zelfgemaakte aardbeienpudding. Het mag vermeld worden dat dames die ons eten bereiden dit met veel liefde doen. ’s Middags hebben zowel klussers als kinderwerkers het werk hervat op de thuislocatie. Door deze bundeling aan krachten hebben we gemotiveerd verder gewerkt aan het storten van de fundering van het bijgebouw.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.