01-08-2019 Een rustigere dag na de rustdag

///01-08-2019 Een rustigere dag na de rustdag

De kinderen hebben het verhaal over Daniël in de leeuwenkuil te horen gekregen. Vervolgens hebben zij in verband met dit verhaal een masker gemaakt van een leeuwenkop, deze hebben zij zelf ingekleurd en geknipt. Dit leverde leuke plaatjes op.

Op beide locaties hebben de klussers een dag gehad vol passie en plezier. Op deze prachtige zonnige donderdag is er wat rustiger aan gedaan dan we gewend zijn, aangezien we moesten wachten op bouwmateriaal. Dit gaf ons wat tijd en ruimte om het werk rustig op te pakken na een luie dag in het aquapark. Toen wij na deze werkdag (terug)kwamen op de eet- en slaaplocatie werden wij aangenaam verrast met het heilzame aangezicht van pizza. Helaas vond Rens de maïs niet te kanen. We hebben ’s avonds een mooie Bijbelstudie van Henry van Gilst mogen bijwonen. Hierna was er nog ruimte voor stille tijd. Wederom hebben wij de avond afgesloten rondom het kampvuur onder het genot van een versnapering.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.