31-07-2019 Een spetterende dag!

///31-07-2019 Een spetterende dag!

Woensdagmorgen zijn wij de dag ingetreden met een uitgeslapen kop en een verheugelijke geestesgesteldheid. We hadden de avond daarvoor namelijk vernomen dat we naar een zeer spectaculair waterpark zouden gaan. Van 11:00 tot 18:30 was het niets anders dan een diepe duik, snikhete sauna of een gladde glijbaan. Het hoogtepunt, letterlijk en figuurlijk, waren de huiveringwekkende gele en oranje glijbanen. De één een pelikaanduik, de ander een claustrofobische tunnel. De betonnen duikplanken waren ook niet bestemd voor de zwakhartigen. Een tuimeling van 5m om precies te zijn. Daarnaast vervulde een barbarbeque de lucht van onze standplaatsen met een overheerlijke odeur van versgebakken friet en vleeswaren. Natuurlijk verdiend, zeker na de heftige aqua-dansroutine waar wij enthousiast aan participeerden. Vermoeid, maar toch uitgerust, verlieten wij de zwemlocatie richting een pittoresk stadje. Daar aangekomen, werden verschillende etablissementen bezocht in de hoop dat er iemand bereid was om een maaltijd te verzorgen voor pakweg dertig hongerige jongelieden. Na twee restaurants en een koffiebar vonden we eindelijk ons voorbestemde plekje. Serveerster Betty zetelde ons buiten onder een boom en een parasol. Echter, na luttele minuten, brak de hemel open met regen en donderslag. De reizigers gevestigd onder de parasol waren beter af dan het groepje onder de boom, die ten langen leste uitweken richting de binnenzitting van het restaurant. Na onze buikstreek gevuld te hebben met machtige oostblokporties, vertrokken wij weer richting Tirgusor. We geven de dag een 8.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.