30-07-2019 Productieve dag

///30-07-2019 Productieve dag

Na weer een goed ontbijt vanmorgen zijn er wederom 2 busjes vertrokken naar het dorpje verder op (Galoșpetreu) met een groepje voor kinderwerk en een groep om te klussen. Op die locatie hebben de mannen hard gegraven zodat er palen in de grond kunnen voor een hek. De kinderen daar waren weer erg enthousiast en deden leuk mee. Ook op onze verblijfslocatie was er een groep voor kinderwerk waarbij de ochtend met de kinderen weer geslaagd was. De klusgroep bij de verblijfslocatie heeft de hele dag ook ontzettend hard gewerkt, gegraven, gesjouwd en gezweet. Om wat verkoeling te zoeken is er door de jongens gedoucht onder de tuinslang.

’s Avonds hebben we een leerzame Bijbelstudie met elkaar gedaan waarbij goede gesprekken zijn ontstaan.

Kortom, het was weer een productieve en geslaagde dag!

de afspeellijst die gebruikt is voor de bijbelstudie over Blijdschap

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.