29-07-2019 Eerste werkdag

///29-07-2019 Eerste werkdag

Vandaag hebben we onze eerste werkdag gehad. ’s Ochtends eerst goed ontbeten, daarna splitste de groep in vieren: 1 groep kinderwerk bij het verblijf, 1 groep klussen bij het verblijf, 1 groep kinderwerk in een dorpje verderop (Galoșpetreu) en ook daar was een groep aan het werk. Tussen het werken door hadden we even een pauze om bij het verblijf wat te gaan eten. Na het eten was er geen kinderwerk meer, waardoor we ons konden focussen op het klussen, het schoonmaken van het huis en boodschappen doen. ’s Avonds na het eten hebben we een wedstrijdje houthakken gedaan, Bijbelstudie en stille tijd. Zo komt er weer een einde aan de Dag, we gaan morgen weer vrolijk verder.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.