28-07-2019 Een rustig begin

///28-07-2019 Een rustig begin

Vandaag is de dag rustig begonnen. Iedereen mocht op eigen houtje wakker worden en ontbijten. Rond 11 uur hebben we met z’n allen liederen gekozen om te zingen voor de Roma’s in de kerk. Deze liederen hebben we ook geoefend.  Om 12 uur hebben we genoten van een lunch die gemaakt was door de plaatselijke gaarkeuken. De lunch bestond uit kippenpoten met pasta en tomatensaus. Om 2 uur begon de kerkdienst in de Roma wijk, waar we ook gaan klussen in de komende weken. De dienst werd geleid door de pastoor, Dán Laslo, en werd vertaald naar het Engels door de zoon van de pastoor, die zelf ook pastoor is in een andere kerk. De kinderen van de Roma’s hebben een paar liederen voor ons gezongen. Vervolgens hebben wij ‘’Ik wil zingen van mijn Heiland’’ en ‘’Ik prijs Uw grote naam’’. Na de dienst was er vrije tijd, om te kletsen en spelletjes te spelen. Het avondeten was wederom gemaakt door de plaatselijke gaarkeuken en bestond uit een schnitzel met puree en augurken. In de avond is er nog een spel gedaan met stellingen om elkaar beter te leren kennen en ook op serieuzer gebied.

1 Reactie

  • Super leuk om jullie zal de volgen op jullie reis en jullie werkzaamheden.
    Dank je wel dat jullie er de tijd voor vrij maken om ons als thuisfront te informeren.

    Nelleke 29.07.2019

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.