Reisverslag 11-07-2018

///Reisverslag 11-07-2018

Weer prachtig op tijd, begon de dag met de dagopening van Anneke. Hierna gingen we weer ouderwets klussen. De lambrisering werd afgemaakt, terwijl in de gang begonnen werd met behangen. De laatste voorbereidingen voor het plaatsen van de gipsplaten werden ook afgemaakt. Na de pauze ging, onder leiding van Jan-Willem, een grote groep met Fransen en Nederlanders stuken.

Stucen from Bas Verburg on Vimeo.

 

 

 

 

 

 

 

Voor het middageten waren we te gast bij SEP (service d’entraide protestant). Een sociale eetplek waar 2 keer per week een open maaltijd is. Naast een maaltijd is er onder andere ook ruimte voor slapen en huiswerkbegeleiding. De maaltijd bestond uit een driegangenmenu, waarbij Daniël zich opofferde als afvalbak.

In de middag hadden we vrije tijd. We zijn toen gaan zwemmen in de buurt van een stuwdam, in de rivier le Gardon d’Alès. Toen een gedeelte van de groep  lekker aan het pootjebaden was, waren een aantal “diehards“ (Jan-Willen, Gert en Kasper) nog een middagje aan het klussen.

In de avond hadden de Franse jongeren een heerlijke maaltijd voor ons bereid. Daarna hadden we een lofprijzingsavond met enkele mensen uit de kerk. Na al het zingen gingen we terug naar de camping en werd de groep eindelijk compleet, met de aankomst van Ruth. De avond die volgde was gezellig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschreven door: Hans de Wilde en Jos de Kok

2 Reacties

 • Leuk jullie verhalen te lezen. Goed bezig daar en gezellig bovendien!

  Nellie Blok 12.07.2018
 • Mooi om jullie zo bezig te zien, het ziet er gezellig uit, lekker eten en er wordt ook nog eens hard gewerkt…..
  Nog een fijne tijd met elkaar!!
  groetjes,
  Arja de Feijter

  Arja de Feijter 14.07.2018

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.