Reisverslag 10-07-2018

///Reisverslag 10-07-2018

Na stipte aankomst bij de kerk, begonnen we na een korte opening met het kluswerk. Jan-Willem en aanhang hebben het stukwerk op de bovenverdieping afgemaakt terwijl de Franse dames onder begeleiding van Anneke de laatste hand legden aan het verwijderen van het behang. Beneden waren onder begeleiding van Kasper zijn de fundamenten gelegd voor het verlagen van het plafond. Het jeugdhonk is nu voorbereid om gestukt te worden. Het was weer een geslaagde klus-ochtend!

Toen wij allemaal met een voldaan, doch een vermoeid lichaam om half 1 ons arbeid hadden gestaakt, mochten wij ons opfrissen en participeren aan de maaltijd. Omnomnom. Zie onderstaande afbeelding.

Nadat de overheerlijke maaltijd (zie bovenstaande afbeelding) was verorberd, zetten wij zeil richting de klimfaciliteit a.k.a. de acrobranche. Na een korte introductie van de benodigde vaardigheden konden wij direct zelf aan de slag! Zoals jullie kunnen zien werden wij zowel lichamelijk als geestelijk zwaar op de proef gesteld door de hoge, soms ogenschijnlijk onbegaanbare routes door het geboomte. Toch kijken wij hier allemaal met groot plezier op terug!


Bij de acrobranche liep een prachtig, helder, ondiep riviertje door een hooggelegen bos. Nadat wij met klotsende oksels terugkwamen van het klimmen, konden wij hier heerlijk baden, dobberen en op een enkele plek zelfs drijven. Na hier grosso modo anderhalf uur gebivakkeerd te hebben, gingen wij terug naar de camping om ons te preluderen voor het avondeten en de (landelijk) gewichtige krachtmeting. (Frankrijk-België, voetbal) Daarna hebben we nog een leuke avond gehad.

Geschreven door: Daniël van der Veen en Simon Stadler

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.