Reisverslag 06-07-2018 en 07-07-2018 – De reis

///Reisverslag 06-07-2018 en 07-07-2018 – De reis

Verzamelen en gaan!

Vrijdag avond verzamelen we bij de Ontmoetingskerk, een bakje koffie met de ouders om de reis te beginnen en een gebed als basis voor de lange reis. We zijn vertrokken en het duurt niet lang of er is al een pauze om even een sigaretje te roken en natuurlijk om je benen even te strekken. De reis was goed te doen en was heel gezellig, ‘S ochtends lekker ontbeten in het zonnetje aan de kant van de weg. We namen niet de snelste route maar de toeristische route om te genieten van de prachtige Franse natuur en omdat we pas om 12 uur de camping op konden.

De aankomst

Bij aankomst voelde je gelijk de hitte van de Franse zon in de provincie LanguedocRoussillon en in die heerlijke warmte gingen we de tenten opzetten, eerst binnenstebuiten vervolgens ondersteboven maar naar een uurtje Trial-and-error stonden de tenten en konden we onze Speedo  aantrekken en een verfrissende duik nemen in het heerlijke zwembad. Nadat we lekker waren afgekoeld, was het tijd om de Fransen te ontmoeten. In de kerk stond een lekkere maaltijd voor ons. Nadat onze buikjes waren gevuld de tempratuur was gedaald konden we lekker slapen.

Geschreven door: Gert de Kok & Roger Flipse

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.