Teambuilding 24 juni 2018

///Teambuilding 24 juni 2018

Zondag 24 juni 2018 hebben wij de teambuildingsavond gehad van de reis van 2018! Hieronder vindt u een kleine impressie van wat wij hebben gedaan.

Ik ga mee omdat..

Het doel van dit spel was dat iedereen een circel toegewezen kreeg, waarvan één in het midden. De persoon in het midden moest de zin “Ik ga mee met de DJR omdat..” afmaken. Als hij/zij dit gedaan had, moest iedereen naar een andere circel. Zo kwam weer een ander persoon in het midden en zo ging dit door.

“De heliumstok”

De bedoeling van de heliumstok was dat iedereen met twee vingers onder de stok deze in de lucht hield. De bedoeling is deze dan voorzichtig op de grond te leggen met de hele groep. De naam van dit spel komt voort uit het feit dat bij elke groep de stok juist de lucht in gaat in plaats van naar beneden. Om deze stok op de grond te leggen is goede samenwerking essentieel.

In volgorde van…

De bedoeling van het volgende spel is eenvoudig; zonder je handen te gebruiken en zonder te praten in volgorde staan van wat aangedragen wordt. Dingen die voorbij kwamen waren bijvoorbeeld leeftijd, aantal keer meegeweest op de DJR, schoenmaat en zo voorts. Zo leer je goed samenwerken zonder verbale communicatie.

Flessen omtikken

Bij dit spel was het de bedoeling dat zo snel mogelijk de flesjes met nummer 1 t/m 21 omgegooid werden op volgorde. Lastige punten waren dat er maar een iemand mocht omtikken en de rest niet op het gras mocht komen. Om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen was er hele goede communicatie nodig!

Het kennismakingsspel

Als laatste deden wij nog een kennismakingsspel welke wij ook gaan doen in Frankrijk met de jongeren daar. De bedoeling is non-verbaal iemand uitnodigen met de hand, dat deze persoon zijn naam zegt en vervolgens wordt er van plek gewisseld. Hierop waren nog een paar varianten mogelijk om het wat ingewikkelder te maken, maar deze gaan wij in Frankrijk nog goed oefenen!

En nog even nagenieten

En na afloop van de activiteiten konden we natuurlijk nog even heerlijk blijven om na te praten, of om nog even een balletje te gooien

1 Reactie

  • Wat een leuke spellen zeg! Wat is er mooi geteambuild!!!
    Succes met de laatste zaken!
    we zien uit naar jullie komst!
    groet, Harriette

    Harriette 29.06.2018

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.