Werkgroep van de dag: “PR”

///Werkgroep van de dag: “PR”

IMG_2003De laatste werkgroep van deze reis die in het zonnetje wordt gezet is de werkgroep PR.

Deze werkgroep bestaat uit Bas, Ruben, Daniël, Janneke en Cora.

Zij zijn bezig geweest met met het bouwen en bijhouden van de website. Dit was de taak van Bas en Ruben. Het coördineren van het schrijven van de reisverslagen en het op papier zetten van de verhalen die wij gehoord hebben. Daar hebben Janneke en Cora zich mee bezig gehouden. Al die verslagen zijn geplaatst op de website, nieuwsbrief en op Facebook. Dit alles geïllustreerd met veel foto’s die deze reis vooral door Daniël en Cora zijn gemaakt.

Wij willen hierbij Ruben Sinke zeker niet vergeten. Hij is vanuit Nederland ondersteunend bezig geweest.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.