Reisverslagen van 2 en 3-8-2016

///Reisverslagen van 2 en 3-8-2016

Reisverslag 2 en 3-8 2016
Deze twee dagen stonden in het teken van het schuren en schilderen van de tribune, de hekken en de doelen. Het houthok is netjes afgewerkt en gevuld met hout. En de buiten wc is klaar voor gebruik. Er is heel hard gewerkt en we zijn erg trots op het resultaat en op ons team dat dit toch maar mooi voor elkaar heeft gekregen!!

IMG_2496

IMG_1961

Na een woensdagmiddagje bivakkeren in het zwembad stond er nog een voetbalwedstrijd op het programma. Team DJR tegen de jongeren van het dorpsteam “Nagydobrony”. De wedstrijd werd begonnen met het zingen van het Wilhelmus en een luide yell, onder aanvoering van Jurjen. De teams bleken zeer aan elkaar gewaagd en pas tijdens de derde helft die hier echt wel uit voetballen bestaat werd de 2-2 omgezet naar 7-2 voor Nagydobrony. Jan Henk’s voortreffelijke keeperskwaliteiten van voorkwamen dat de stand nog verder opliep.

 

 

 

IMG_2133

s Avonds hadden we nog een mooie overdenking, verzorgd door Lise. Het ging over de plaats van Jezus in je leven. Daarna werd er nog doorgesproken in kleine groepjes.

Inmiddels zijn de spullen al bij elkaar geraapt en is er opgeruimd omdat we morgen op tijd willen vertrekken naar het Balatonmeer.

1 Reactie

  • Goede terugreis

    Koos 05.08.2016

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.