Werkgroep van de dag: “ID”

///Werkgroep van de dag: “ID”

 

IMG_1997

Deze werkgroep bestaat uit: Tim, Daniel, Anneke, Cora, Lise en Janneke.
Werkgroep ID verzorgt het geestelijke gedeelte van de reis.

Taken

Wij zorgen voor gebed bij ontbijt, lunch en diner met als dit jaar het nieuw aangeleerde “Wij danken U” als danklied bij de maaltijd. Daarnaast verzorgen wij elke avond een overdenking, iedere keer door een ander lid van werkgroep ID. Elke overdenking heeft een ander onderwerp, maar het staat altijd in het thema van onze reis ‘Jezus volgen’. Wij ervaren deze overdenkingen en de besprekingen die daaruit volgen als een aanvulling op de werkzaamheden die wij hier verrichten.

Een reis als deze is erg indrukwekkend en daarom is het ook wel eens nodig om er samen over te kunnen praten. Samen deel je al zo veel heftige dingen door het werk wat je doet, dan is het mooi om daar met overdenkingen op aan te sluiten. Deelnemers reageren ook positief op de overdenkingen. We hebben ook “bijzondere” thema’s gehad, zoals ‘de voetwassing’ die we in praktijk hebben gebracht, de getuigenis van Béla en ‘complimenten’ waarbij ieders naam op een blad stond waar iedereen een compliment op schreef. Dit alles ook met in ons achterhoofd de tekst die de deelnemers voor de reis hebben meegekregen “Jij bent Gods geliefde zoon/dochter!”.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.