Reisverslag 30-7-2016

///Reisverslag 30-7-2016

Na een week keihard klussen en veel zingen en knutselen met de kinderen was het vandaag tijd voor ontspanning. Uitslapen, 11.00 uur ontbijten en daarna leuke dingen doen. Er ging een groep onder leiding van Jurjen en een vriend van hem naar het kasteel in Munkacs. Daar hebben we ons kunnen verdiepen in de Oekraïnse geschiedenis en de bijzondere klederdracht. Daarna hebben we nog even kunnen shoppen in het stadje. Vervolgens vertrokken we naar het zwembad waar de rest van de groep al eerder naar toe was gegaan. Een superluxe zwembad met mooie glijbanen, bubbelbaden en lekkere hamburgers voor minder dan een euro. Voor elk wat wils

’s Avonds hebben we bij het kampvuur getuigenissen gedeeld onder leiding van Daniel. Het was mooi hoe een aantal jongeren konden delen hoe God in hun leven werkt.
Daarna heeft Tim nog een poging gedaan om popcorn te maken van de vele maiskolven die nog over waren van de maaltijd. Helaas…allemaal verbrand…

IMG_1445

IMG_1362

3 Reacties

  • Wat worden we door jullie goed op de hoogte gehouden. Fijn om jullie zo te kunnen volgen. En dat wordt ook nog aangevuld met de nodige WA-tjes van onze kleindochters Ruth en Lise. We wensen jullie allen nog een goede tijd toe in de Oekraïne en Gods zegen op jullie prachtige werk. Een hartelijke groet, oma en opa Schiebaan.

    W. Schiebaan 01.08.2016
  • We hebben jullie verslagen gelezen. Mooii dat jullie een bij dragen kunnen leveren aan de situatie daar. Wij wensen jullie veel sterkte en wijsheid toe ! Hr gr. fam. de Groot Annen.

    W.de Groot 02.08.2016
  • Alle berichten gelezen. Wij wensen jullie veel sterkte en wijsheid toe.Gr Fam. de Groot ANNEN.

    W.de Groot 02.08.2016

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.