Reisverslag 28-7-2016

///Reisverslag 28-7-2016

De dag begon zoals alle andere dagen, een fikse kater met worst. Daarna gingen we weer aan de slag er moest namelijk veel worden afgerond aangezien het een van de laatste klusdagen was in de kampen. In Nagydobrony kregen de klussers een voorverpakte ijsbeker met chocoladeijs. Bij een temperatuur van 37 graden is dat natuurlijk lekker fris. Dat vond een wesp ook die op Jan Willems ijsje ging zitten. Helaas had Jan Willem dit pas door toen deze wesp hem in z’n tong prikte. Gelukkig was Anneke, onze EHBO vrouw, niet ver weg om het gif vakkundig te verwijderen tot groot vermaak van de kindertjes op het kamp. Toch maar even de deur dicht gedaan.
In de middag werden wij verrast met overheerlijke pannenkoeken met chocola en abrikozenjam. Bij de summerschool waren dit keer Ruben en Ronald de gastdocenten. ’s Middags barstte er een flinke onweersbui los compleet met windstoten waarna het een stuk koeler was. Nadat iedereen bij het verblijf was terug gekomen sloten er drie reizigers bij ons aan voor een korte maar zeer fijne logeerpartij. Onze geliefde Henk, Barbera en Klaas Menkveld kwamen langs om ons Nederlandse koffie te bezorgen, wat overduidelijk lekkerder is dan de Oekraïense koffie. Het eten was zoals gepast bij de verrassing wederom een feestmaal. Deze keer hadden we heerlijke vis met rijst en een frisse salade. De bijbelstudie ging over spreuken 3, waarin een aantal goede adviezen worden gegeven. Vervolgens gingen we in groepjes uiteen om over deze adviezen te discussiëren. Het was wederom een leerzame avond die werd afgesloten met een mooi kampvuur

IMG_0926IMG_0899

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.