Reisverslag vrijdag 22 juli

///Reisverslag vrijdag 22 juli

De Reis – dag 1

We vertrokken vrijdag 22 juli vanaf de Maranathakerk op drie kwartier na precies op tijd. Tijdens het eerste gedeelte van de rit hebben we heftige stormen met flinke regen en onweersbuien getrotseerd. Het schoot lekker op, we hebben maar ruim 3 uur file gehad. Iedereen was zaterdagochtend lekker uitgerust met gemiddeld 20 minuten slaap. De koffie van Jan-Willem hield ons gelukkig nog net wakker. Vlak voor de Oekraïnse grens reed Anneke compleet de verkeerde kant op, maar toch was ze er eerder dan de rest. De grensovergang verliep soepeltjes, ook al was iedereen gigantisch gestrest. Jurjen wachtte ons op bij het gymnasium waar we goed onze buikjes konden vullen met rijstballetjes en kool. Na een mooie overdenking van Cora bij het kampvuur, sprong iedereen moe maar voldaan onder de wol.

IMG_0046

Vertrek en uitzwaaien bij de kerk

IMG_0053

Groepsfoto bij de eerste stop

IMG_0081

Prachtig uitzicht tijdens de reis

IMG_0098

Lekker gek doen tijdens de reis

IMG_0211

Nog even zingen bij het kampvuur voor het slapen

1 Reactie

 • Beste DJRers,
  Goed om te horen dat jullie een buitengewoon voorspoedige reis hebben gehad en volledig uitgerust zijn aangekomen. Je hoort het ook wel eens anders…
  Het betekent in ieder geval dat er dus meer dan genoeg energie is om hard aan het werk te gaan. Dat beloofd wat.
  Probeer tussen dat harde werken door toch ook een beetje te genieten, hè.

  Een hartelijke groet uit Goes en we volgen jullie!

  Het is trouwens de tweede keer dat ik dit schrijf. De eerste keer vergat ik mijn emailadres te vermelden en toen kon ik opnieuw beginnen….

  Fam Koppejan 24.07.2016

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.