DJR op de ‘Markt van Hoop’ op 28 november 2015

//DJR op de ‘Markt van Hoop’ op 28 november 2015

Op zaterdag 28 november a.s. is er in de grote kerk van Goes weer de jaarlijkse goede doelenmarkt “Markt van Hoop”. Deze speciale cadeaumarkt begint om 10.00 uur en wordt traditiegetrouw geopend door de Burgemeester van Goes en het kindercollege.

De diaconale jongerenreis zal ook een stand bemensen. We gaan eigengebakken taarten en cake en koeken verkopen. We zijn nog op zoek naar bakkers die onze kraam willen vullen met hun creaties.

Op deze 25e editie van de markt van hoop staan meer dan 50 kramen stil bij goede doelen. Je kunt er informatie krijgen maar ook allerlei creatieve-, fair trade- en unieke cadeaus kopen. Met deze cadeaus, uit allerlei uithoeken van de wereld, steun je meerdere doelen en je maakt meerdere mensen blij!

De toegang is gratis en de markt duurt tot 16.30 uur. Er is live muziek, catering, volop gezelligheid en het laat bovenal zien dat er wel degelijk iets gebeurt in onze wereld. Deze markt is de grootste goede doelen markt van Zuid west Nederland en past ook helemaal in Goes , als fair trade gemeente.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.