reisdata en bestemming DJR2016 bekend

//reisdata en bestemming DJR2016 bekend

 

Nieuwe plannen voor de DJR zomer 2016

In het kort:
We vertrekken op vrijdag 22 september omstreeks 17:30 uur.
We hopen terug te komen op zaterdag 6 augustus in de loop van de dag.
De bestemming is het dorp Nagydobrony in West Oekraïne.

Na twee jaar fijne samenwerking met stichting Embrace hebben we deze zomer een nieuwe partner gevonden. Samen met de stichting Small Miracles uit Meppel gaan we een helemaal nieuw project starten in Nagydobrony, een dorpje in het westen van Oekraïne, 30 kilometer ten oosten van de stad Mukacheve. Ruth en Jurjen Knot leven en werken in Nagydobrony en omgeving op diverse projecten. Op de website van Small Miracles kun je meer lezen wie ze zijn en wat ze doen.

Op zondag 15 november 2015 zullen Ruth en Jurjen in Goes zijn want ’s avonds willen we dan een informatieavond houden over de diaconale jongerenreis 2016. Ruth en Jurjen zullen een presentatie houden over hun werk en de werkgroep zal samen met Jurjen en Ruth de nieuwe plannen zoveel mogelijk toelichten. De informatieavond start om 20:00, inloop vanaf 19:30 uur.

Iedereen is van harte welkom op de informatieavond. Volg de berichten op facebook of op deze website

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.