Het aftellen is begonnen

///Het aftellen is begonnen

Na maanden en maanden van voorbereiding gaan we nu aftellen…

We begonnen de voorbereidingen met de oliebollenactie op 31 december en afgelopen vrijdag konden we de sponsoracties in stijl afsluiten met de deelname aan de CuliFair op de Grote Markt in Goes. Heel heel veel uurtjes werken, plannen, voorbereiden en uitvoeren van zoveel verschillende acties. Acties met wisselende successen maar het eindresultaat is overweldigend. Er zijn records gebroken! Nooit eerder hadden we een autowasstraat met een opbrengst van meer dan 400 euro. Nooit eerder deden we mee aan de rommelroute en aan de culifair. Nooit eerder hadden we een groepsactiviteit met een huis-aan-huiscollecte. Nooit eerder verkochten de Lángos, ons nieuwe succesnummer. Veel initiatieven dus dit jaar.

Bij alle acties is er ook een band gesmeed tussen de deelnemers. Dat zagen we ook terug tijdens de teambuildingsavond. Regelmatig is er de laatste weken verzucht dat de reis nu wel mag beginnen. We hebben er zo ontzettend veel zin in!
Deze week is de paklijst doorgemaild aan iedereen. De bakkies en antennes zijn onder het stof vandaan gehaald en afgesteld, de koffiemachine gepoetst, gereedschap bij elkaar gezocht, de liedbundels en de veiligheidshesjes staan klaar, de EHBO-tas is nagekeken, vignetten zijn gekocht. Er wordt nog druk ge-appt of er nu wel of geen koffers mee mogen (géén koffers dus!), of er inentingen nodig zijn (niet nodig dus!) en andere belangwekkende zaken.
Aan alles wordt gedacht deze laatste dagen, althans, dat hopen we maar. Aanstaande vrijdagavond om 19:00 uur nemen we afscheid van onze familie en vrienden. Tussen 18:15 en 19:00 uur pakken we de bussen in en daarna zullen we met elkaar bidden voor een goede reis, een behouden aankomst en een gezegende tijd in Oost-Hongarije. Natuurlijk is iedereen welkom om mee te zwaaien.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.