Teambuildingsavond voor de reis 2015

//Teambuildingsavond voor de reis 2015

Teambuilding DJR 2015

Een groepsreis doe je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. Na alle fondswervingsactiviteiten van de afgelopen maanden hebben we met de groep ook eens naar onszelf gekeken. Twee weken lang samen werken en ontspannen, lief-en-leed delen, jezelf blijven en misschien eens wat aanpassen. Dat maakt een groepsreis bijzonder.

Connection, Compassion en Contribution, dat zijn de drie grote C’s die centraal staan voor jullie deze zomer’, zei Louisa van der Meij. Voor het vierde jaar op rij leidde zij op zondag 28 juni een teambuilding voor de jongeren en de leiding die dit jaar op Diaconale Jongerenreis gaan naar Lónya, Hongarije. ‘Deze avond gaan we werken aan connection, verbondenheid met elkaar!’ aldus Louisa. 

Na dat de hele groep met elkaar gegeten had ging het programma van start met een speeddate om kennis te maken, energieke, actieve oefeningen met veel lol en plezier maar ook zeker serieuze gedeelten. Louisa ging samen met de jongeren kijken naar ieders plek in de groep. Voelt iedereen zich prettig in de groep? Staat er iemand buiten de groep? Louisa gaf uitleg over groepsprocessen en groepsdynamiek en hoe je naar elkaar moet omzien.  
De avond sloot af met een actief spel waarbij de groep drie waarden formuleerden die zij als team belangrijk vinden deze zomer. De groep kwam uit op liefde, gelijkwaardigheid en vertrouwen! Prachtig om met deze waarden de avond af te sluiten!

We kijken nu uit naar de vertrekdatum op 17 juli. We zijn er helemaal klaar voor.
Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.