Deze week krijgen inschrijvers bericht

//Deze week krijgen inschrijvers bericht

Nadat de website en het inschrijvingsformulier uit de lucht zijn gegaan vanwege de overwelgende stroom aanmeldingen hebben we nog enkele mails ontvangen van teleurgestelde jongeren.

De werkgroep heeft de lijst van inschrijvingen plus de spijt-mailtjes op één hoop gegooid en gekeken of iedereen die zich had aangemeld alsnog zou mee kunnen. Op voorwaarde dat we genoeg chauffeurs meekrijgen kon het. we laten een extra auto meerijden en de groep bestaat dan uit 32 reizigers, inclusief begeleiders. Dat is een flinke groep maar we denken dat het kan. Er zitten flink wat ervaren reizigers bij die weten hoe het werkt. Ook verwelkomen we een flink aandeel nieuwe reizigers en dat vinden we ook echt leuk. We gunnen iedereen de ervaring van een Diaconale werkvakantie en zeker degenen die dat nooit eerder deden. Welkom dus.

De werkgroep gaat nu verder met het afwikkelen van de inschrijvingen en het sturen van bevestigingen. Wat we wel zagen dat er weinig paspoorten zijn. Het geplande bezoek aan Oekraïne kan geen doorgang vinden als dit zo blijft. Wel kan dan een deel van de groep maar we hopen dat ook die ervaring door de hele groep gedeeld kan worden.

Hou deze website en onze facebookpagine in de gaten voor het laatste nieuws.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.