REIS 2015 VOLGEBOEKT – binnen 24 uur!-

//REIS 2015 VOLGEBOEKT – binnen 24 uur!-

Binnen 24 uur na het lanceren van het online inschrijfformulier waren drie busjes volgeboekt

Zo gek hebben we het in de zes jaar dat we reizen organiseren nog niet eerder meegemaakt. Teleurgestelde jongeren reageren via WhatsApp. We begrijpen de teleurstelling heel goed en gaan op zeer korte termijn bekijken of we een oplossing kunnen vinden. Zodra er nieuws is laten we het weten. Om te inventariseren wie er mee wil willen we graag dat iedereen die et te laat is een mailtje stuurt aan de werkgroep info@diaconalejongerenreis.nl zodat we weten over welke aantallen we moeten nadenken.

We doen op dit moment geen toezeggingen maar beloven wel dat we ons best gaan doen. Volg ons op FB en via deze website. Groeten van Klaas, Francois, Arjan en henk

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.