Reisverslagen 2014: nu op deze site

//Reisverslagen 2014: nu op deze site

Via de mail zijn de meeste reisblogs verzonden aan een groep achterban. Inmiddels staan de meeste reisverslagen ook online op deze site. De reizigers hebben de reisverhalen zelf geschreven en bij elkaar geven de blogs een goede indruk van wat er allemaal is gedaan. Sommige woordgrapjes zullen vooral bedoeld zijn voor insiders maar alles bij elkaar is het een mooi verhaal geworden. De blogs zijn ook steeds geschreven tussen het werken door en dat maakt het ook wel weer speciaal. We wensen u veel leesplezier. Op onze facebookpagina ‘Diaconale Jongerenreis’ staan enorm veel foto’s.

Mocht u meer informatie willen over de reis in 2014 naar Lónya (en omgeving), dan kunt u contact opnemen met ons via de mail: jongerenreis@live.nl

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.