17 mei 2014: GoedeDoelenDag

//17 mei 2014: GoedeDoelenDag

Koningin Maxima is jarig en wij zijn present op de GoedeDoelenDag Ontmoetingskerk Goes

Op zaterdag 17 mei 2014 zal de eerste editie van de GoedeDoelenDag worden georganiseerd. De diaconie van de Gereformeerde kerk heeft hiertoe het initiatief genomen en wij zijn vereerd dat we uitgenodigd zijn. Met grote dank aan Bouwbedrijf Fraanje kunnen we als Diaconale Jongerenreis een spectaculaire stand neerzetten. Zo is er een DJR-tokkelbaan. Heel stoer en een echt vette ervaring voor de stoere binken onder ons. Verder is er een panoramatoren. Goes van boven. Zonder klimmen kunt u de Ontmoetingskerk en wijde omgeving verkennen vanaf grote hoogte. U ziet de nieuwbouwwijk Aria in aanbouw, de A58 en aan de andere kant het ziekenhuis en Goes zuid en Kloetinge. Ook een heel bijzonder attractie. Bereikbaar voor jong en oud. Verder verkopen wij weer heerlijke verse aardbeien en hartige snacks.

Behalve geld verdienen voor ons zomerproject willen we ook graag vertellen over onze reis. Er gaan een aantal jongeren (en een begeleider!) mee die lid zijn van de Ontmoetingskerk. Op deze dag willen wij ook hun achterban informeren over ‘hun’ reis en project.

Natuurlijk zijn we niet de enigen op de Goede Doelen Dag. Ook de lopers van de 4e Musketier Marathon staan hier met hun stand. Dorcas is vertegenwoordigd en nog een aantal mooie projecten willen hier hun bijdrage geven. Er worden planten verkocht en er is een rommelmarkt.

Kom langs en geniet van het enthousiasme van alle deelnemers. Bekijk Aria van boven, koop onze waren en luister naar onze plannen en verhalen. Uw betrokkenheid werkt stimulerend voor onze reizigers. Alvast bedankt!

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.