Verslag vrijmarkt op Koningsdag 2014

//Verslag vrijmarkt op Koningsdag 2014

Het was nog vroeg toen de eerste vrijwilligers arriveerden op ‘ons’ stekje op de Oostwal. We wilden graag op onze vaste stek staan omdat onze vaste klanten dat zo gewend zijn. En ja, we waren op tijd. een uurtje later hadden we contact met de kraamverhuurder. helaas voor ons stond hij aan de andere kant van het water met de kraam zodat de mannen gelijk aan de bak konden om de kraam en de planken en het zeil naar de overkant te sjouwen. Weet u hoe zwaar zo’n kraam gaat wegen na 150 meter. en dan moet je nog 500 meter. om 8 uur arriveerden de verse aarbeien. Vers van de kweker. De suikerspinmolen en de frituur werden geïnstalleerd. Om half negen waren wij er klaar voor.

Het weer werkte goed mee. In het zonnetje kwamen de drommen bezoekers langs de kraam geschuifeld. We waren de draagtasjes vergeten om de aardbeien in te verpakken. Snel werden er hulptroepen ingeschakeld en Albert Heijn bood de oplossing. zo waren er wat kleine onvolkomenheden maar verder verliep de dag op rolletjes. De aardappelsnacks verkochten zo goed dat we onverwacht snel door de voorraad waren. de sfeer bij de jongeren was heel goed. Iedereen was goed gemotiveerd en met elkaar hadden we opnieuw een soort teambuildingsactiviteit.

Het was een mooie dag en de kas is goed gespekt met de winst van deze dag. De opbrengst gaat naar ons project van deze zomer. Hiervoor gaan we de nodige kosten maken zoals transport van hulpmiddelen, klusmaterialen en een industriële wasmachine. de volgende grote activiteit is de GoedeDoelenDag op 17 mei. Maar dat komt in een volgend bericht.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.