19 april: Eerste teambuildingsdag

//19 april: Eerste teambuildingsdag

Op zaterdagavond 19 april 2014 zal de eerste teambuildingsavond worden georganiseerd. Louisa en Rachel hebben een mooi programma in elkaar gezet. Op de avond willen we elkaar beter leren kennen. We gaan ook ‘kennismaken’ met een aantal gezinnen in Lonya. Aan de hand van hun situatie gaan we met elkaar aan de slag om het te begrijpen en oplossingen te bedenken voor de situaties daar. Soms kan een klein gebaar, een arm om een schouder al veel betekenen maar soms is er een nieuwe kraan, een raam of een lik verf nodig.
Verder willen we ook de plannen voor de financiele acties gaan uitwerken. Er staat dus flink wat op het programma op 19 april. Alle deelnemers en begeleiders zijn aanwezig. De werkgroep DJR zal de avond voorbereiden. De avond zal plaatsvinden in de schuur van de familie Minnaard te ‘s-Gravenpolder, schuitweg. Meer gegevens bekend bij de organisatie.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.