17 mei: GoedeDoelenDag

//17 mei: GoedeDoelenDag

Op 17 mei 2014 staan wij met een grote kraam en nog veel meer spetterende zaken op de GoedeDoelenDag bij de Ontmoetingskerk in Goes. De hele dag door zijn daar activiteiten georganiseerd met als doel om goede doelen te ondersteunen. Dit unieke en opmerkelijke initiatief is gedaan door de Diaconie van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in Goes.
Wij zijn vereerd dat wij kunnen deelnemen aan deze feestelijke dag. Natuurlijk gaan er ook al jaren deelnemers uit de GKv mee met de diaconale jongerenreizen en deze dag onderstreept onze gezamenlijke inspanningen. Top!
Arjan en Anne hebben al flink wat ideeën maar we zijn, net als op de Koningsdag, afhankelijk van vrijwilligers. We willen alle reizigers van dit jaar betrekken bij de plannen en de activiteiten. Alle andere vrijwilligers zijn van harte welkom.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.