Belangstellingsregistratie DJR2014

//Belangstellingsregistratie DJR2014

De inschrijving voor de reis 2014 is gesloten. Wij waren ook verrast door de snelheid waarmee de aanmeldingen binnen kwamen. Bij eerdere edities van de DJR duurde het enkele maanden voordat iedereen zich had aangemeld. We gaan steeds uit van drie 9-persoonbussen, dus 27 deelnemers inclusief begeleiding. De werkgroep wil nu graag inventariseren hoe veel mensen toch nog mee willen gaan. We willen kijken of er een oplossing kan worden gevonden voor diegenen die (net) te laat reageerden.
Daarom dit bericht aan iedereen die na 20 februari ontdekten dat ze te laat waren.
Meldt je nu aan via ons mailadres als belangstellende voor de DJR2014. De werkgroep gaat dan zo snel mogelijk kijken of we voor de praktische problemen een oplossing kunnen vinden en jou alsnog kunnen toevoegen aan de deelnemerslijst.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.