Inschrijving reis 2014 gesloten

//Inschrijving reis 2014 gesloten

Na de informatieavond begin deze maand stromen de aanmeldingen binnen. Het is zo snel gegaan dat we de officiële inschrijving hebben gestopt. Drie bussen zitten vol! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat we sommige mensen gaan teleurstellen. Zat je nog te twijfelen of je wel mee wilde en ontdek je nu dat je te laat bent. Wij hadden dit ook niet verwacht. 

We gaan vanaf heden, 20 februari 2014, aan nieuwe inschrijvers geen toezeggingen meer doen over deelname. Walther zal een reservelijst gaan bijhouden voor iedereen die nu nog aangeeft mee te willen gaan. Stel dat er door omstandigheden mensen niet mee kunnen, dan gaan we belangstellenden van de reservelijst bellen.

 

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.