2 februari 2014 Info-avond druk bezocht

//2 februari 2014 Info-avond druk bezocht

Zondagavond zal de zaal achter in de Maranathakerk vol met belangstellenden.

Er waren 35 stoelen klaargezet maar dat was veel te weinig. Ook de tafels langs de kanten in het zaaltje zaten vol met jongeren en ouders. Janet van Boxtel vertelde over haar passie voor Hongarije. Aan de hand van enkele foto’s vertelde ze over haar werk bij de zwervers in Budapest en de kansarme gezinnen in Lónya, Oost Hongarije. Samen met Michel, haar man, hebben ze de roeping gevolgd om daar hulp te bieden.
Na de presentatie hebben we er over doorgesproken. Wat is jouw passie in jouw leven? Die vraag kwam nadrukkelijk aan de orde in de bespreking. Stel jij je open voor een ander, ben je bereid om deze zomer twee weken je veilige en vertrouwde omgeving los te laten en je letterlijk in dienst te stellen voor je naaste. Wil je samen met vrienden en (nu nog) onbekende leeftijdsgenoten de uitdaging aan gaan om te werken in het project dat is uitgekozen. Na deze eerste ronde stelde Willem de vraag: “Wie weet nu al dat hij meegaat?”. meer dan 15 vingers gingen de lucht in!!!
Na de bespreking had de koster de koffie/thee klaar. Er werd druk doorgepraat en kennis gemaakt. “Ga jij mee?” was de vraag die veel besproken werd.
Na de pauze werden de details van de reis verder toegelicht. Ook de voorbereidingen zoals de acties om geld op te halen werden besproken.
Het was een mooie avond. Tot laat kwamen de berichtjes via facebook binnen. De aanmelding voor de DJR 2014 is begonnen en de eerste bus zit al vol!

filmpje van de stichting Embrace over hun reis in 2013

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.