Zondag 21 Juli

///Zondag 21 Juli

Onze dag begon zoals gewoonlijk met een ouderwets lekker ontbijt. Dat ontbijt had wel wat vertraging opgelopen omdat de mannen hun wekker niet hadden gezet en AJ zijn plicht als wandelende wekker had verzuimd.

Eenmaal in de kerk aangekomen, werden we vriendelijk begroet door iemand die verleden week op het kamp was waar een deel van de groep actief is geweest. De dienst was weer als vanouds onbegrijpelijk. Ach, zou Arthur zeggen, je spreekt de taal niet hé. We zouden het vergeten lied van vorige week zondag zingen, maar daar werd in de gehele dienst geen aandacht aan geschonken. Bij velen van ons ging het vermoeden reizen dat de dominee het deze zondag ook zou vergeten, maar uiteindelijk net voordat de dominee de kerk uit was, bedacht hij zich en mochten wij alsnog ons lied zingen. Voor het zingen de kerk uit ging dus  niet op.

Na een lekker rustige zonnige middag, die iedereen persoonlijk heeft ingevuld. Zijn we naar de baptisten-gemeente geweest, waar we familie Koning en Paul Post tegen het lijf liepen. Eenmaal in de kerk gekomen hebben we onze twee goed ingestudeerde liederen gezongen. Vervolgens werden onze liederen beantwoord met vier Hongaarse liederen. Al met al een mooie dienst. Vanavond hebben de familie Koning en Paul Post gezellig met ons meegegeten.

Morgen hopen we weer aan de slag te gaan met het verbouwen van het ziekenhuis.

 

En een deel gaat naar het weeshuis. Hoe dat zal gaan kunnen jullie morgen lezen.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.